min helg :)

VBI fredags gick jag i skolan som vanligt lol, men sen efter så följde jag och nåra andra med Elin hem. Vi åt lite oså drog vi till Diös för att träna. Det gick väl bra till en början, men jag har ju ont i knäna och i höften så det började ju värka. Jag fick hoppa av och kolla på istället. Efter träningen åkte jag hem, duschade och packade. Jag åkte sedan till Rebecka och vi hade en sleepover.
 
Vi gick till ica, åt chips, åt mat, kollade lite på hennes iPad osv. På lördagen vaknade vi runt kvart over nio. Då åt vi frukost och sen kom Felicia och hennes mamma o hämtade oss. Vi åkte till Leos där vi träffade Gustav och Måns. Vi var där till typ 15.15 kanske? När jag kom hem åt jag middag, städade lite och sen åkte jag, mamma och min lillebror till Gränby och shoppade lite. Det kommer ett inlägg med bilder sen om ni vill se det :)  På kvällen myste vi framför mello.
 
Idag, Söndag, har vi vart på Gränby igen ( bilderna kommer upp i samma inlägg). Nu när vi har kommit hem har vi ätit, fikat och jag har städat ännu lite till. Senare idag ska jag och ta lag foto till fotbollen. Sen skulle jag egentligen tränat med jag har stukat tån och jag ska inte träna på en vecka för att se om min höft blir bra. ( jag får heller inte vara med på gympan i skolan) att jag inte får träna suger verkligen, men what to do? Nu ska jag blogga lite och kolla på lite serier, jag har börja´t kolla på hart of dixie, det är en bra serie som jag tycker ni borde kolla på. Sen vet jag inte om det har kommit ut ett nytt avsnitt av pll, isåfall ska jag kolla på det också! Vi bloggas senare, kram!
 
har bara en massa gamla bilder, men jag ska fixa nya!