BAD UPDATE

Jag har inte skrivit eller något på sjukt länge. Folk läser därför inte min blogg längre, även innan jag började uppdatera dåligt hade jag det. Därför har jag ingen blogglust och det leder till dålig uppdatering. Jag tror många förstår det.
Jag hade tänkt att jag inte skulle börja uppdatera bättre för det! Om ingen läser ens blogg är det inte kul att blogga och därför så vill jag inte lägga ner så mycket tid på bloggningen som jag har gjort tidigare, med bilder osv.
Jag uppdaterar helt enkelt nä jag känner för det & resten av tiden står bloggen ganska tom på nya inlägg. Jag vill inte längre satsa på bloggandet som förut. Det är en annan anledning till bad update.
 
Nu går jag i femman, nästa år i sexan vilket betyder nationella proven. Jag har bestämt att börja satsa mer på skolan detta året. Jag vill såklart få bra betyg och vi alla vet vad det betyder att få det. Om man inte arangerar sig i skolarbetet får man dåliga betyg och kanske ett dåligt jobb där man inte tjänar så mycket och vem vill det? Nu säger jag inte att dem som har blogg går det dåligt i skolan för, utan jag säger att jag inte får ihop det med mina träningar osv. Jag vill gärna ha bra kvalitet på inläggen och bilderna jag lägger upp och därför dar bloggandet mycket tid.
 
Nu vill jag alltså satsa på skolan och fotbollen så kanske jag har mer tid till att blogga sen?! Ni får i alla fall ha det riktigt bra, vi ses!